Kommande aktiviteter

Helena von Zweigbergk kommer den 5 december och berättar om sin bok ”1959 Ingrid och Georg – en kärlekshistoria” 

I hennes nya roman  får vi möta Ingrid och Georg i ett svunnet Stockholm. Det är en historia om en kvinna och en man med helt olika bakgrund, som delar drömmar om en ljusare framtid och ett modernare sätt att leva och älska.” (Expressen i maj 2022).

Vi kommer ej genomföra den preliminärt utannonserade  bokförsäljningen när vi skulle sälja böcker skänkta av våra medlemmar. Vi ser oss inte ha de resurser som krävs för att genomföra detta event väl, varför vi beslöt att stryka detta från höstens program. 

Till våra kulturkvällar öppnar vi upp för anmälan per epost ca 10-14 dagar före resp kväll. Vi skickar ut ett mejl till alla våra medlemmar när anmälan öppnar.  Inga biljetter delas ut, utan platsen bekräftas via epost och vi prickar av namnen från en lista på kulturkvällen. 

I händelse av att fler önskar delta på plats i biblioteket än vi har plats för kommer vi att hantera en väntelista varför vi är tacksamma att man avanmäler sig om man får förhinder efter att man fått bekräftelse på sin anmälan. 

Vi kommer också skicka ut en länk några dagar före kvällen till alla medlemmar för deltagande via distans. Vill man delta på detta sätt behöver man inte anmäla sig i förväg. Vi använder oss av Teams för utsändningen.

Hälsningar

Styrelsen för Djursholmsbibliotekets Vänner