Kommande aktiviteter

Lina Nordquist kommer den 23 januari och berättar om sin nya bok  ”Livet innan du dör”  Lina Nordquists hyllade debutroman Dit du går, följer jag röstades fram av svenska folket som Årets bok 2022. Hennes nya roman, Livet innan du dör, är en lika stark hjärtekrossare men förlagd i nutid. I ett vanligt villaområde i Uppsala bor tre grannar, var och en med sin hemlighet. En junikväll korsas deras vägar – och innan natten är slut har en människa dött …

Lena Andersson kommer den 20 februari och berättar om sin bok Koryféerna. 

Den 20 mars har vi årsmöte, och den 8 maj planerar vi en 4:e författarkväll för våren. Utöver kulturkvällarna med författare så planerar vi att genomföra en bokförsäljning till vilken ni kan skänka böcker samt en bokmässa. Vi återkommer med datum så fort planeringen är klar. 

Till våra kulturkvällar öppnar vi upp för anmälan per epost ca 10-14 dagar före resp kväll. Vi skickar ut ett mejl till alla våra medlemmar när anmälan öppnar.  Inga biljetter delas ut, utan platsen bekräftas via epost och vi prickar av namnen från en lista på kulturkvällen. I händelse av att fler önskar delta på plats i biblioteket än vi har plats för kommer vi att hantera en väntelista varför vi är tacksamma att man avanmäler sig om man får förhinder efter att man fått bekräftelse på sin anmälan. Vi kommer också skicka ut en länk några dagar före kvällen till alla medlemmar för deltagande via distans. Vill man delta på detta sätt behöver man inte anmäla sig i förväg. Vi använder oss av Teams för utsändningen.

Hälsningar

Styrelsen för Djursholmsbibliotekets Vänner