Kommande aktiviteter

 

Kulturkvällen är redan fullsatt för att på plats delta. Vi hanterar nu en väntelista i anmälningsordning. Alla medlemmar kan delta via den länk som skickas ut några dagar före kvällen. 

Hej! 

Anmälan har nu öppnat för att på plats i biblioteket få lyssna på Prinsessan Christina och Carl Otto Werkelid samtala om boken  ”Hon kallades Daisy – att finna en farmor”. 

Vi kommer släppa in 85 personer till kulturkvällen 6 december och som vanligt är det principen först till kvarn som gäller.

 

Anmäl deltagande till epost kulturkvall@djhbv.se eller helt enkelt genom att svara på denna epost. Som vanligt är det gratis för med medlemmar och kostar 50kr för icke medlemmar. 

Då antalet är begränsat hanterar vi en väntelista när eventet blivit fullt varför vi är tacksamma att man avanmäler sig om man får förhinder efter att man fått bekräftelse på sin anmälan. 

 

En länk kommer att skickas ut veckan före till alla medlemmar för deltagande via distans, för deltagande via distans behöver man inte anmäla sig i förväg. Vi kommer använda oss av Teams likt tidigare. 

Hälsningar

 

Styrelsen för Djursholmsbibliotekets Vänner